Király Gyógyfürdő és Uszoda - Szolgáltatások - [Hivatalos honlap]

A Király gyógyfürdő szolgáltatásai

1./ Fürdőszolgáltatások

 • Beltéri termálfürdőzés
 • Jakuzzi
 • Kültéri dézsafürdő
 • Gőzkamra
 • Hőlégkamrák
 • Napozókert

2./ Gyógyszolgáltatások

 • Kádfürdő

A kádfürdő gyógyvízzel töltött kádban történik és azon betegek részére ajánlott, akik valamilyen nem fertőző bőrbetegségben (pl. pikkelysömör) szenvednek, vizelettartási problémáik vannak, egyéb súlyos szív - és érrendszeri betegségük van, illetve bármely egészségügyi oknál fogva nem tudják igénybe venni a medencefürdőt.

 • Víz alatti vízsugármasszázs

A balneoterápia, hidroterápia és a vízsugár mechanikus hatására épülő terápiás kezelés. A kezelést egy gyógyvízzel megtöltött orvosi kádban végzik. A speciális kádban egy szabályozható erősségű, és irányítható vízsugárral végzik a kezelést. A kezelés rezgésbe hozza a lágy szöveteket, ezáltal serkenti a vér és a nyirokkeringést, így fokozza az anyagcserét, hozzájárul a szervezet méregtelenítési folyamataihoz. A kezelés csak orvosi utasításra vehető igénybe.

 • Orvosi gyógymasszírozás

A kizárólag orvosi utasítására végzett gyógyító jellegű, rehabilitáló, rendszeres kezelés. A kezelést általában a svédmasszázs alkalmazásával végezzük reumás betegségek esetén (lumbago, isiász, a csigolyák kopásos megbetegedése esetén), ortopédiai megbetegedéseknél (gerincferdülés, lúdtalp, csípőficam, rehabilitáció esetén), részleges bénulásoknál, stroke után, perifériás keringési elégtelenség esetén, stresszoldásra, fejfájás kezelésére, krónikus fáradtságra.

Tájékoztató a szakorvosi beutalóval érkező vendégeink részére

Budapest II. kerületének területileg illetékes betegjogi képviselőjének elérhetőségei

3./ Wellness szolgáltatások

ALAP MASSZÁZSKEZELÉSEK

Választható masszázstípusok

20’ Részmasszázs (Hát vagy vállöv, vagy felső - vagy alsó végtagok)

45’ Teljes testmasszázs (Fej és a talp masszázsát nem tartalmazza)

 • Aroma masszázs

Egy nyugodt, lassú, lágy mozdulatokkal végzett gyengéd fogásrendszerű pihentető masszázskezelés. Nem tartalmaz erős ingerfogásokat, elsődleges célja az izmok lazítása. Az Aroma masszázs kifejezetten ajánlott: alvásproblémáknál, fokozott testi-lelki leterheltséggel járó időszakban, első masszázsélménynek, ha Ön még nem járatos a masszázsok világában

 • Frissítő masszázs

Napjainkban a mozgásszervi panaszok egyre több embert érintenek, a tünetek már egész fiatal korban kezdődnek. Ritkán találkozunk olyan emberrel, akinek semmije sem fáj. A kialakulóban lévő, vagy a már állandósult ízületi bántalmakra enyhülést hozhat egy alapos masszázs. A Frissítő masszázsainkat a 2017-ben, kifejezetten a budapesti gyógyfürdők számára kifejlesztett, THERMAL MASSZÁZSKRÉMMEL végezzük, melynek a gyógyvíz gyógyvíztartalma és hatóanyagszintje kiemelkedő. A Termál masszázs kifejezetten ajánlott fokozott fizikai leterheltséggel járó időszakban, nem gyulladásos ízületi- és izomfájdalmaknál, regenerálódásra, pihenésre, izomlazításra

VIP MASSZÁZSKEZELÉSEK

45’ Teljes testmasszázs (Fej és a talp masszázsát nem tartalmazza)

 • LUXURY REFRESHING MASSZÁZS

A luxury refreshing kezelés a termál fürdőzés tökéletes kiegészítője. Erősebb fogásrendszerű masszázs, svéd alapokkal. Olyan vendégeinek ajánljuk, akik az átgyúrósabb jelleget igénylik a kezelés közben. A gyógyító hatás fokozása kedvéért a masszázst a 2017-ben kifejezetten a budapesti gyógyfürdők számára kifejlesztett, BUDAPEST SPAS THERMAL MASSZÁZSKRÉMMEL végezzük, melynek gyógyvíztartalma, és ható anyagszintje kiemelkedő. A luxury refreshing masszázskezelés kifejezetten ajánlott kortól és nemtől függetlenül bárkinek, aki szereti az erősebb fogásrendszerű masszázst.

 • HARMONY AROMAMASSZÁZS

Itt a harmóniáé a főszerep. Érezze, hogy testének ideges feszülése enyhülni kezd, hagyja hát maga mögött a hétköznapok rohanását! Engedje át magát ennek a különleges, pihentető masszázsélménynek! Egy nyugodt, lassú, lágy mozdulatokkal végzett gyengéd fogásrendszerű pihentető masszázskezelés. Nem tartalmaz erős ingerfogásokat, elsődleges célja az izmok lazítása.

 • Páros fürdőzés privát kádban
 • Páros fürdőzés szaunás privát kádban
 • Értékmegőrzés:

A fürdő területén őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk, ezért értéktárgyaikat helyezzék el az értékmegőrzőben.

 • Kölcsönzés:

A jegypénztárakban lehetőség van törölköző és fürdőruha kölcsönzésére. A letéti díj a fürdő a kölcsönzött tárgyak leadása után a jegypénztárban visszafizetésre kerül.

Közlemények

A fürdő 14 éves kor alatt nem látogatható!, 2017-07-31
Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Király fürdő 14 éves kor alatt nem látogatható. Kös...

A fürdő 14 éves kor alatt nem látogatható!, 2017-07-31 Bezárás

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Király fürdő 14 éves kor alatt nem látogatható. Köszönjük megértésüket!

Király Gyógyfürdő, 2012-10-17
Örömmel értesítjük kedves Vendégeinket, hogy 2013. január 11-től fürdőnkben is lehetővé vált a bankk...

Király Gyógyfürdő, 2012-10-17 Bezárás

Örömmel értesítjük kedves Vendégeinket, hogy 2013. január 11-től fürdőnkben is lehetővé vált a bankkártyás és érintés nélküli fizetés.

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása k...

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása kötelező. Azon fürdőinkben, amelyekben nyugdíjas belépő váltható, a kedvezményes jegyet a nyugdíjas igazolvány felmutatásával áll módunkban biztosítani.